Hamers

Meer informatie over AM-rijbewijs

Voor wie?

Senioren

Wordt uw rijbewijs niet meer verlengd? Heeft u jarenlang auto gereden, maar is dit door omstandigheden helaas niet meer mogelijk? Als u toch mobiel wilt blijven, ook zonder nog in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs, dan kan dat. Ruil uw rijbewijs op het gemeentehuis om voor een AM rijbewijs. U rijdt dan verder met een Microcar M.Go Plus Sun of de Ligier JS 50 Ultimate. Zo hoeft u het autorijden gelukkig nog niet op te geven. Voor iedereen die graag zelfstandig naar de supermarkt, bingo, vrienden en familie wil blijven rijden, is er de Microcar M.Go Plus Sun. Een fijne brommobiel die voorzien is van alle gemakken om veilig te kunnen blijven autorijden. Ligier Group laat je graag kennis maken met deze en andere brommobielen van de merken Ligier en Microcar.

16 tot 18 jarigen

Ben jij nog geen 18, maar wil je al wel graag autorijden? Wist je dat je zonder autorijbewijs al wel in een brommobiel mag rijden? Vanaf 16 jaar mag jij gewoon in een microauto rijden zolang je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. Als jij dit rijbewijs hebt mag jij dus ook rondrijden in de nieuwste Ligier JS50L Ultimate! Dat betekent dat je makkelijker naar vrienden kunt, sneller in de stad of op school bent en ook als het regent gewoon droog aankomt op je eindbestemming. Ligier Group vertelt je bij welke dealers je terecht kunt voor jouw eigen eerste voertuig!

Zonder B-rijbewijs

Is het voor u (nog) niet mogelijk om een B-rijbewijs te behalen, dan is wellicht een AM-rijbewijs een optie.

Meer weten?​

Wilt u meer weten over het behalen van een rijbewijs en is deze pagina niet voldoende voor u, neem dan contact met ons op!